Instrumentmikrofon

beyerdynamic har et bredt utvalg av instrumentmikrofoner.

For å gjøre det enklere å orientere seg har de valgt å sette en bokstav(I for instrument)foran modellnummeret. Dette for å vise hvilken kategori mikrofonen tilhører. Etter modellbetegnelsen vil du også i mange tilfeller finne en c eller d. Denne bokstaven forteller deg om det er en dynamisk eller kondensatormikrofon.

Dette er en guide, men beyerdynamic sine mikrofoner blir stadig brukt til andre applikasjoner enn det som kanskje er tiltenkt, og det med stort hell. Det er derfor ikke er lett å plassere disse mikrofonene i kategorier når for eksempel David Bowie finner ut at basstrommemikrofonen M88 er den perfekte vokalmikrofonen til hans stemme. Vi har valgt å kategorisere det etter tiltenkt applikasjon, men med litt mer utfyllende bruksalternativener i produktteksten.

Instrumentmikrofonene til beyerdynamic er utviklet for å tåle høyt trykk. Det er god tysk byggekvalitet og har en fantastisk lydgjengivelse.

M serien.

Under kategorien instrumentmikrofoner finner du også noen mikrofoner med betegnelsen M eller MC foran. Dette er mikrofoner som ble utviklet for mange tiår tilbake. Disse mikrofonene har vært så populære at det ikke har vært behov for videreutvikling. Selv karakteriserer beyerdynamic disse mikrofonene som LEGENDARY MICROPHONES, og det med rette. Disse mikrofonene har blitt brukt av alle de store stjernene siden 50-tallet, til både live og studio-bruk.