Gaming Headset

Hva skal du velge til gaming?

Gamingrevolusjonen har tatt over verden de siste 10-15 årene og er fortsatt i vekst. Flere og flere tar spillingen på alvor og behøver best mulig kvalitet for å prestere. I vårt utvalg får du det du trenger av både lyd og komfort. Våre headset fra Audeze er de mest High End utviklede gaming headsettene i verden for øyeblikket. Med ulike 3D funksjoner, lyd lokalisering og anatomi kalibrering blir lyden skreddersydd brukeren. 

Audeze LCD-GX Gaming Headset, er som det stod i testen, "absolutt verdens beste Gaming Headset ferdig snakket". Dette er et High End Gaming Headset som du også kan bruke til musikk og andre lytteopplevelser når du tar av mikrofonen. Vi har også mange andre modeller fra Audeze og beyerdynamic som er i en suveren klasse. Audeze Mobius ble testvinner og årets gaming Headset i Lyd og Bilde og eneste gaming Headset i historien med 10/10 poeng i gamer.no. I Mobius får du egenskaper som bluetooth, head tracking, surround og 3D lyd. Tidligere grunnlegger av N.W.A og rapper Arabian Prince mener 3D lyden er ekstremt viktig for en fullverdig spillopplevlese.

beyerdynamic MMX 300 har vært en klassiker i mange år og er bygd etter DT 770 Pro, verden mest populære studio headset. Dette Gaming headset gir en utrolig komfort, så du kan ha det lenge på hodet uten å bli sliten. Alle våre headset fungerer både til PC og konsoll, og hvis du foretrekker ekstern mikrofon når du spiller kan vi anbefale DT 1990 PRO eller DT 1770 PRO som også brukes av en av verdens mest kjente gamere og youtubere. 

Nytt er også Audeze Penrose, en modell til bruk for Playstation og Penrose x for Xbox. En suveren mikrofon utviklet av Shure.