Hodetelefoner

Vi har valgt å tilby forskjellige hodetelefoner som vi mener er spesielt gode.
 
Beyer Dynamic, et av de aller beste hodetelefonmerkene. 
Ta også en titt på produsentens web side. Finner du en annen modell som du gjerne vil ha så send oss en henvendelse og vi vil se om det kan skaffes til en god pris.
 
Esmooth er et helt nytt merke innen hodetelefoner.  Esmooth satser på ørepropper og hodetelefoner i tre fordi det låter bedre. Esmooth hevder at en klangbunn i tre låter bedre enn en klangbunn i plast. I tellegg satser Esmooth på ekstra kraftige drivere med store membraner og kraftige neodym magneter. Esmooth er miljøbevisste og lages kun av plantasje trevirke og de har kuttet ut alle farlige stoffer i produksjonen. PVC i kabler finnes ikke her. Du kan lese mer på produsentens web side.
Både de praktiske sammenleggbare "on ear" hodetelefonene og ørepluggene vil garantert gi deg en positiv lytteopplevelse. Med de ekstra kraftige magnetene spiller disse høyt og tydelig med skikkelig basstrykk rett fra en enkel mobiltelefon eller MP3 spiller. Dette er "high-end" til lav pris.  Dersom du ønsker skikkelig High-End lyd til en rimelig penge har du funnet det her.
Både øreproppene og hodetelefonene har varm fyldig lyd og kraftig bass. Felles for alt fra Esmooth er kraftige drivere som er lettdrevne og derfor spiller godt rett fra mobiltelefonen.