Esmooth

Esmooth er et nytt merke i Norge på ørepropper og hodetelefoner. Esmooth lages av tre av samme grunn som instrumenter lages av tre. Man får ikke den samme varme behagelige lyden i en plast kasse som i en trekasse. Esmooth lager alle sine ørepropper og hodetelefoner kun av godkjent trevirke fra plantasjer. Videre benyttes minst mulig miljø uvennlige stoffer i produksjon. Esmooth bruker ikke PVC i kabler slik mange andre gjør og alt en øreplugg eller en hodetelefon er laget av kan naturlig nedbrytes.
Esmooth har også utviklet avanserte metoder for å lage de beste drivere med store membraner og kraftige neodym magneter.
Dette gir en klar og varm lyd med spesielt kraftig og detaljert bass. Esmooth er meget lettdrevet og spiller uventet kraftig selv med en enkel mobiltelefon eller MP3 spiller.
Mange ørepropper er bassfattige. Med en Esmooth ørepropp vil man straks bli overrasket over at denne lille saken kan levere slik kraftig og detaljert bass. Bør absolutt prøves.

Hodetelefonene følger de samme strenge produksjonskrav som øreproppene. En Esmooth hodetelefon er meget lettdrevet takket være store membraner og kraftige magneter. Her vil lydtrykk og kraft i bassen overraske.

Esmooth er high-end ørepropper og hodetelefoner til en pris som er langt under der de burde være.
Disse må du prøve !!!!

NB!!!  Alle Esmooth hodetelefoner og ørepropper er laget av ekte tre. Det vil derfor ikke være noen hodetelefoner eller ørepropper som er like. Spesielt for Ebony skiller det en god del på de som er laget fra et mørkt område på treet til de som er laget der treet er lysere. De som er fra det mørke partiet kan variere fra nesten helt sorte til en blanding av sort og gyldent. Du vil derfor få en unik hodetelefon med sitt helt spesielle særpreg.

I en begrenset periode vil vi ha kampanje på Esmooth og selger produktene med prisavslag.